DENTISTA ON LINE

M’han dit que per posar-me un implant cal fer un injert d’os, però això de l’injert sembla una operaciò.

Avui en dia disposem d’implants extracurts i per altres casos implants més estrets que fa uns anys. Moltes vegades no cal fer un injert d’os.

Què es millor, fundes o carilles?

Depent de cada cas. A la nostra clínica volem fer cas a la filosofia minima invasiva o minima intervenció (M.I.) i escollirem sempre el tractament menys invasiu.

M’han tret els nervis d’un queixal però encara em fa mal. Es normal?

L’endodòncia no es un tractament fàcil, pot haver-hi un nervi més del normal però es pot tornar a intervenir. Cal també protegir el queixal perquè no es trenqui ja que ha quedat debilitat.

Existeixen tractaments efectius amb resultats reeixits en dents sotmeses a Tetraciclina ?

Efectivament no hi ha molts tractaments cosmètics (blanquejaments) que donin bons resultats, en el teu cas però sí hi ha una sol.lució d’excel·lent resultat estètic, com són les carillas de porcellana (o ceràmica). Una tècnica que sota mans adequades ofereix una transformació definitiva i que et puguis oblidar per sempre d’aquestes taques i aquesta coloració que tant et preocupen.

M'acaben de realitzar la cirurgia periodontal de les genives. Puc blanquejar les meves dents o no és aconsellable?

Si les dents han quedat molt “descarnades” el producte emblanquidor sobre els “colls” de les dents podria inflamar el nervi dels mateixos, atès que aquestes parts són mes poroses que l’esmalt normal de les dents. En qualsevol cas, un emblanquiment a la clínica, en mans d’un professional, col·locant delicadament el producte només a les zones d’esmalt (i protegint les zones sensibles) podria obviar el problema i fer que aconseguisis un perfecte emblanquiment sense cap problema.

M'han posat una corona en una dent i m'agradaria saber si això és un impediment per fer-me un blanquejament dental

No és impediment algun. Únicament cal destacar que la porcellana de les corones no es blanqueja encara que els posem productes blanquejadors.

Em vaig a col·locar un implant dental però volgués fer-me el *blanqueamiento abans, encara que em fa por que a l'any l'efecte del *blanqueamiento acabi i el color del meu implant sigui diferent… em recomana fer-me el blanquejament o millor no

Ha de fer-se el blanquejament abans de posar-se la corona/funda sobre l’implant. I una vegada blanquejats que li facin la funda amb aquest color de dents.

M'han posat una corona en una dent i m'agradaria saber si això és un impediment per fer-me un blanquejament dental

No és cap impediment. Únicament cal destacar que la porcellana de les corones no es blanqueja encara que els posem productes blanquejants.

M’he de col·locar un implant dental però voldria fer-me el blanquejament abans, encara que em fa que al cap d’un any l'efecte acabi i el color del meu implant sigui diferent … em recomana fer-me el blanquejament o millor no?

Ha de fer-se el blanquejament abans de posar-se la corona/funda sobre l’implant. I una vegada blanquejades que li facin la funda amb el color resultant.

Podria fer-me un blanquejament si tinc diversos empastaments a les dents o hauria d'optar per les facetes?

Si té empastaments a les dents davanters, aquests, no canviaran de color i tingueu en compte que moltes persones tenen empastaments i tractaments de blanquejament sense que es noti. També poden canviar-se els empastaments per un color més blanc acord al nou que les dents lluiran. Si decideix fer-se carilles, amb uns resultats estètics espectaculars, pot optar per fer un blanquejament previ, amb el que el color final serà encara millor.

Puc ingerir alcohol després de retirat una dent que no és la de seny?

Després de passar 24 hores de la cirurgia es pot menjar i beure habitualment. Si està prenent antibiòtic haurà d’esperar preferentment a acabar la medicació per a la ingesta d’alcohol.