Odontopediatria

La odontopediatria

La odontopediatria és l’especialitat odontològica que tracta la salut oral dels nens.

Especialitat

Aquesta especialitat permet detectar possibles alteracions d’erupció, anomalies en el desenvolupament maxil.lars o dents, caries, traumatismes i hàbits prolongats com la succió digital o xumet.

Una visita adequada

Una visita adequada i adaptada a l’edat del nen, volem oferir una experiència amigable.

L’objectiu

L’objectiu en odontopediatria és la prevenció i l’adquisició d’uns bons hàbits, volem que el nen arribi a l’edat adulta amb una boca sana i funcional.

implantologia sabadell
implantologia sabadell
implantologia sabadell

Clínica amb odontopediatra: tenim cura de la dentadura dels més petits

Com a pares, ens sorgeixen una gran quantitat de preguntes sobre la salut dental dels nostres fills: quan he de començar a portar-lo al dentista? A quina edat ha de començar a raspallar-se les dents? Què he de fer en cas que li surtin càries? …

És molt important que facis visites periòdiques a una clínica amb Odontopediatra que revisi la dentadura del teu fill i detecti possibles alteracions en l’erupció, anomalies en el desenvolupament dels maxil·lars o dents, càries, traumatismes, etc.
El nostre objectiu és que el nen arribi a l’edat adulta amb una boca sana i funcional.

La importància d’acudir a una clínica amb Odontopediatra

Des de l’edat més primerenca, hem d’inculcar als nens la importància de cuidar la seva boca. En una clínica amb Odontopediatra no només corregim possibles anomalies o alteracions en la seva dentadura, també realitzem una tasca educativa en els més petits.
Els transmetem la importància de factors com una correcta higiene dental, les revisions periòdiques al dentista i evitar certs hàbits a la seva vida adulta, que afecten negativament a la seva dentadura, com són el tabac, el cafè o el sucre.

La manca d’una peça dental pot afectar tant estèticament com a nivell funcional. Els nostres especialistes en implants dentals a Sabadell reposaran la peça o peces perdudes tornant la salut a la boca.

Si vols gaudir d’una salut dental envejable, demana cita o aprofita el nostre servei de dentista en línia, estarem encantats d’atendre’t.

Confia la salut dental dels teus fills al nostre dentista infantil a Sabadell

Els més petits de la casa no acostumen a ser molt “amics” del dentista. En molts casos, els genera ansietat i passen una mala estona pensant en la seva pròxima cita amb la clínica dental.

A la nostra clínica disposem d’una dentista infantil a Sabadell que s’encarregarà de crear un ambient de confiança i tranquil·litat, on el petit aprendrà la importància de tenir cura de les seves dents i es deixarà realitzar el tractament que necessiti, sense nervis i sense pors.

La importància de triar un bon dentista infantil a Sabadell

Triar un bon dentista infantil a Sabadell que s’ocupi de la salut dental dels teus fills és molt important si vols que arribin a l’edat adulta amb una boca sana i bonica.

La nostre especialista en Odontopediatria t’indicarà la periodicitat amb la qual has d’acudir a la clínica per realitzar les revisions pertinents al teu fill. L’objectiu d’aquestes és detectar el més aviat possible anomalies en el desenvolupament de les dents o els maxil·lars, alteracions en l’erupció, càries, traumatismes o hàbits perllongats com la succió digital o el xumet, així com el moment més indicat per començar amb el tractament d’ortodòncia, si aquest fos necessari.

Així mateix, el nostre equip està format per experts en totes les branques de l’odontologia: Periodòncia, Estètica dental, Implantologia, Odontologia conservadora, Ortodòncia … Et recomanem ortodòncia amb Invisalign, els seus resultats són espectaculars.

Demana cita. Tu i els teus lluireu el vostre millor somriure.