La manera

És la manera més semblant a la natura que tenim avui dia per substituir les dents perdudes

Implants STRAUMANN

Implants STRAUMANN marca de confinsa en implantologia

Pieza de titanio

Es tracta d’ocupar el seu espai amb una peça de titani inserida a l’òs i que faci la funció de l’arrel.

Implants extracurts

Implants extracurts amb conexió interna BTI

Cada cas és diferent sempre

Després d’un temps li conectarem una corona per completar la unitat dental. Pot ser per a una sola peça (dent), per diverses o per a tota la boca. Cada cas és diferent sempre, però els dentistes anem unificant criteris i cada vegada podem donar més solucions als casos que fa uns anys eren “impossibles”.

implantologia sabadell
implantologia sabadell
implantologia sabadell

Llueix una dentadura perfecta amb els implants dentals a Sabadell

La manca d’una o diverses peces dentals, no només ens afecta des del punt de vista estètic, sinó que també ens impedeix una correcta masticació dels aliments, el que pot portar-nos a patir problemes digestius en el futur.

La reposició de les peces perdudes mitjançant implants dentals a Sabadell, pot ser l’opció ideal per tornar a gaudir d’una boca sana i funcional. Es tracta d’ocupar l’espai de la peça perduda amb una fixació de titani inserida en l’os i que faci la funció de l’arrel. Després d’un temps, li connectarem una corona per completar la unitat dental.

Quan són aconsellables els implants dentals a Sabadell?

Tot i que la col·locació d’implants dentals és la forma més natural que tenim de reposar peces perdudes, cal fer un diagnòstic previ de l’estat de la dentadura del pacient per determinar, quina és la solució més adequada.
A la nostra clínica treballem amb implants Straumann i BTI, dos dels instituts més prestigiosos del sector implantològic. Això ens permet oferir les majors garanties en tots els nostres tractaments.

Però no només és important disposar d’una dentadura completa i sana, també ho és l’alineació de les dents, tant en l’àmbit estètic com funcional. Els nostres professionals d’ortodòncia a Sabadell, estudiaran el teu cas personal per oferir-te, el tractament més convenient.

A banda d’això, comptem amb un dentista infantil que atendrà els més petits amb l’objectiu d’arribar a l’edat adulta amb una salut dental immillorable.