Preguntes Freqüents

PREGUNTES FREQÜENTS

M´han dit que per-me un implant cal fer un injert d´os, però aiò de línjert sembla una operacò

Avui en dia disposem d’implants extracurts i per altres casos implants més estrets que fa uns anys. Moltes vegades no cal fer un injert d’os.

Què es millor, fundes o carilles?

Depent de cada cas. A la nostra clínica volem fer cas a la filosofia minima invasiva o minima intervenció (M.I.) i escollirem sempre el tractament menys invasiu.

M´han tret els nervis dún queixal però encara em famal. Es normal?

L’endodòncia no es un tractament fàcil, pot haver-hi un nervi més del normal però es pot tornar a intervenir. Cal també protegir el queixal perquè no es trenqui ja que ha quedat debilitat.

Existeixen tractaments efectius amb resultats reeixits en dents sotmeses a Tetraciclina?

Efectivament no hi ha molts tractaments cosmètics (blanquejaments) que donin bons resultats, en el teu cas però sí hi ha una sol.lució d’excel·lent resultat estètic, com són les carillas de porcellana (o ceràmica). Una tècnica que sota mans adequades ofereix una transformació definitiva i que et puguis oblidar per sempre d’aquestes taques i aquesta coloració que tant et preocupen.

Mácaben de realitzar la cirurgia periodontal de les genives. Puc blanquejar les meves dents o no és aconsellable?

Si les dents han quedat molt “descarnades” el producte emblanquidor sobre els “colls” de les dents podria inflamar el nervi dels mateixos, atès que aquestes parts són mes poroses que l’esmalt normal de les dents. En qualsevol cas, un emblanquiment a la clínica, en mans d’un professional, col·locant delicadament el producte només a les zones d’esmalt (i protegint les zones sensibles) podria obviar el problema i fer que aconseguisis un perfecte emblanquiment sense cap problema.

M´han posat una corona en una dent i mágradaria saber si això és un impediment pe fer- me un blanquejament dental?

No és impediment algun. Únicament cal destacar que la porcellana de les corones no es blanqueja encara que els posem productes blanquejadors.

Em vaig a collocar un implant dental peró volgués fer-me el *Blanqueamiento abans, encara que em fa por que a lány l´efecte del * blanqueamiento acabi i el color del meu implant sigui diferent... em recomana fer-me el blanqueament o millor no.

Ha de fer-se el blanquejament abans de posar-se la corona/funda sobre l’implant. I una vegada blanquejats que li facin la funda amb aquest color de dents.

M´han posat una corona en una dent i m' agradaria saber si això és un impediment per fer-me un blanquejament dental.

No és cap impediment. Únicament cal destacar que la porcellana de les corones no es blanqueja encara que els posem productes blanquejants.

Podria fer-me un blanquejament si tinc diversos empastaments a les dents o hauria d' optar per les facetes?

Si té empastaments a les dents davanters, aquests, no canviaran de color i tingueu en compte que moltes persones tenen empastaments i tractaments de blanquejament sense que es noti. També poden canviar-se els empastaments per un color més blanc acord al nou que les dents lluiran. Si decideix fer-se carilles, amb uns resultats estètics espectaculars, pot optar per fer un blanquejament previ, amb el que el color final serà encara millor.

Puc ingerir alcohol després de retirat unadent que no és la de seny?

Després de passar 24 hores de la cirurgia es pot menjar i beure habitualment. Si està prenent antibiòtic haurà d’esperar preferentment a acabar la medicació per a la ingesta d’alcohol.

Clínica dental amb servei de dentista en línia: ens adaptem als nous temps

Durant els últims mesos hem viscut una situació molt especial i diferent. Un virus anomenat COVID-19 ha limitat les nostres vides i ens ha obligat a quedar-nos a casa més del que ens agradaria. Hem canviat la nostra forma de vida i de dur a terme certes activitats quotidianes, com anar al dentista. A la Clínica dental Doctor Pont hem volgut adaptar-nos als nous temps, per això t’oferim un espai de dentista en línia a través del qual podràs fer consultes o plantejar dubtes sense moure’t de casa.

Servei de dentista en línia: a prop teu sense moure’t de casa 
Segur que alguna vegada t’han sorgit dubtes com: Què és millor, fundes o caretes?, M’han tret els nervis d’un queixal però encara em fa mal. És normal?, Podria fer-me un blanquejament si tinc diversos empastaments a les dents o hauria d’optar per les caretes? …

La nostra clínica ha volgut habilitar un espai anomenat Dentista en línia en què els pacients plantegin els seus dubtes i puguin rebre la resposta de forma ràpida i còmoda. A més, els dubtes d’uns pacients poden ser de gran ajuda per a altres.

No importa quina sigui la teva malaltia o necessitat bucal, comptem amb experts en totes les branques de l’odontologia que podran ajudar-te. Realitzem implants dentals a Sabadell, ortodòncia d’última generació, tractaments d’estètica dental i comptem amb dentista infantil … Demana cita i llueix el teu millor somriure.